Fabrika lepih snova

Subtitle

Извод из наше понуде:

Naš asortiman obuhvata desetine različitih modela latofleks podloga koji zavise od  vrste amortizera koji se koristi kao nosač letvica (različitog sirovinskog sastava i konstruktivnog rešenja). Saradnja sa svetskim renomiranim firmama iz Belgije, Nemačke, Francuske i Ukrajine kao i dugogodišnji partnerski odnos sa firmom Hettich svrstava nas u lidere proizvodnje latofleks podloga ne samo u Srbiji već i šire.

Kreirali smo sopstveni brend latofleks podloge ,,AVIVA” isključivo od uvoznih elemenata koji nudi veliki izbor klasičnih i specijalnih podloga za krevete. Sve letvice za krevet su elastične i „spakovane“ u drveni ram čime obezbeđuju konstantnu ventilaciju dušeka, ali i pravilan položaj tela pri spavanju i udobno spavanje. Postoje različiti kapaciteti nosivosti i različite širine. Visokokvalitetna podloga za krevet je ključna za pravilan položaj tela tokom sna, pravilnu ventilaciju dušeka, isparavanje vlage i duži vek trajanja dušeka.

Svi naši proizvodi imaju dvogodišnju garanciju i LGA sertifikate koji potvrđuju da se u njihovoj proizvodnji isključivo koriste materijali neškodljivi po životnu sredinu.


Погледајте галерију наших прозвода

https://sites.google.com/site/snovi011/