Fabrika lepih snova

Subtitle

Why Us?

Zašto latoflex?

Uloga koju dobar krevet ima je uloga stanice za napajanje vašeg organizma. Što je bolje konstruisan i dizajniran u ortopedskom i higijenskom smislu to je efikasniji i bolje će vas pripremiti za vaš sledeći dan. U poređenju sa raznim kupovinama koje obavljamo u našem životu, kupovina dobro dizajnirane latoflex podloge je kupovina sa dobro uloženim novcem. Naučno je dokazano da prirodni materijali (drvo, kaučuk, lateks, pamuk, vuna... ) imaju pozitivan uticaj na vaš san, za razliku od metala ili sintetike. Krevet mora da zraci mirom i toplinom, jer naša podsvest ostaje svesna uticaja naše okoline tokom sna. Zračenje materijala kojih smo jedva svesni mogu izazvati poremećaje spavanja. Kao rezultat pogrešnog ponašanja, potrebe našeg tela često ne uzimamo u obzir prilikom aktivnog dela dana. Stvari koje naše telo može da toleriše u toku dana, u toku noćne faze oporavka i regeneracije, ne može. Nedostatak optimalnog oporavka će rezultirati bolom ili drugim fizičkim problemima. U poređenju sa standardnom šperpločom, dizajn otvorenog latofleksa sa fleksibilnim letvicama omogucava cirkulaciju vazduha ispod kreveta. Ova cirkulacija stvara suvu zdravu klimu za spavanje i ‘tera’ nezeljene goste: buđ, plesan, grinje i druge koji utiču na disanje i doprinose alergijama.

Zahvaljujući pravoj kombinaciji džepova i letvica, naša latoflex podloga daje podršku vašem telu gde mu je najpotrebnije. Kada je vase telo pravilo podrzano i nije pod pritiskom, vi ste u stanju da dišete dublje i time povećavate unos kisonika, što rezultira dubljim snom.

Who We Are

U АBC Link-u smo Vam pripremili veliki izbor klasičnih i specijalnih letvičastih osnova koje će ispuniti sve Vaše zahteve i zahteve Vašeg dušeka. 

U ponudi imamo preko 50 različitih tipova latoflex podloga (nevezano za dimenzije). Ceo naš asortiman je prikazan kroz dve linije proizvoda podeljene prema komforu i prema funkcionalnosti. Komfor latoflex podloge se postiže pravilnim izborom džepa tj. nosača letvica. Podela prema komforu je opredelila nekoliko tipova: Premium, Comfort, Exclusive, Perfect i Mobile Line. Dakle, da bi razumeli razliku između pojedinih modela dovoljno je samo dobro obratiti pažnju na izgled nosača letvica kao i opis materijala od koga su izrađeni. Prema funkcionalnosti naše proizvode smo podelili na fiksne (modeli iz ove grupe se prave iz jednog ili iz dva dela), pokretne (ručno ili motorno pokretanje uzglavlja i/ili uznožja) i special (modeli za krevete sa posebnim prostorom za odlaganje posteljine).

Da rezimiramo, elastična krevetna podloga podrazumeva set fleksibilnih letvica sa adekvatnim nosačima postavljenih na drveni ram koji se može montirati na svaki krevet.

https://sites.google.com/site/snovi011/